Cassandra Vrolijk divisiehoofd Klant, Bedrijf en Consument bij de NVWA

Cassandra Vrolijk start in februari als divisiehoofd Klant, Bedrijf en Consument van de directie Handhaven bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Dr. Ir. C. (Cassandra) Vrolijk werkt momenteel via I-Interim Rijk bij Rijkswaterstaat. Daarvoor is ze o.a. werkzaam geweest als afdelingshoofd Nucleaire Veiligheid en Beveiliging en MT-lid bij de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming.

Cassandra is haar loopbaan begonnen als marineofficier en heeft aan het Koninklijk Instituut voor de Marine Avionica gestudeerd. Daarna heeft ze in deeltijd Technische Bestuurskunde aan de TU Delft gestudeerd en is ze bij de Universiteit Leiden gepromoveerd op onderzoek naar de Koninkrijksrelaties.