Inge Vossenaar extra directeur-generaal Volksgezondheid bij VWS

In verband met de coronacrisis gaat Inge Vossenaar zich, naast Angelique Berg, als extra directeur-generaal Volksgezondheid inzetten op het coronadossier bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De benoeming gaat per direct in.

Inge Vossenaar

Mr. drs. I.J. (Inge) Vossenaar werkte sinds april 2015 als directeur MBO en plaatsvervangend DG bij het ministerie van OCW. Daarvoor was zij directeur Woon- en Leefomgeving bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ze was daar tevens plaatsvervangend DG Wonen en Bouwen. Inge Vossenaar werkte eerder bij VWS als waarnemend directeur Langdurige Zorg en als plaatsvervangend directeur Zorg en afdelingshoofd Kwaliteitsbeleid Zorginstellingen.

Inge Vossenaar studeerde Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde en Nederlands Recht.