Kristina Bozic afdelingshoofd Volksverzekeringen bij SZW

Kristina Bozic start op 14 april 2020 als afdelingshoofd Volksverzekeringen bij de directie Stelsel & Volksverzekeringen bij SZW. Zij wordt hiermee de opvolgster van Marco van Dal.

K. Bozic (Kristina) is momenteel interim sectorhoofd bij de directie Advisering van de Raad van State. Zij is gedetacheerd vanuit de directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden van het ministerie van SZW, waar zij coördinator is van juristen bezwaar en beroep op het domein van de Wet arbeid vreemdelingen en Wet minimumloon. Binnen het ministerie van SZW heeft zij functies bekleed bij de directie Re-integratie en Participatie en bij de Inspectie SZW. Zij heeft in januari het Leeratelier afgerond.

Kristina Bozic studeerde rechten aan de European Law School in Maastricht.