Jan Derk Brilman hoofd Binnenlandse Zaken/plv. directeur Inspectie der Rijksfinanciën bij Financiën

Jan Derk Brilman wordt met ingang van 15 juni 2020 hoofd sectie Binnenlandse Zaken, tevens plaatsvervangend directeur Inspectie der Rijksfinanciën bij het ministerie van Financiën.

Jan Derk Brilman

Drs. J.D. (Jan Derk) Brilman is sinds 2016 afdelingshoofd Algemeen Economisch Beleid en plaatsvervangend directeur Macro-Economische Vraagstukken en Arbeidsmarktbeleid bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarvoor was hij onder meer MT-lid Curatieve Zorg bij VWS, MT-lid en beleidsmedewerker bij de directie Algemene Financiële en Economische Politiek en beleidsmedewerker bij de directie Buitenlandse Financiële Betrekkingen bij Financiën.

Jan Derk studeerde Sociale Psychologie en Internationale Financiële Economie aan de Universiteit van Amsterdam.