Natalie Speet hoofd afdeling Formeel Recht en Invordering bij Financiën

Natalie Speet is per 1 oktober 2020 benoemd als hoofd van de afdeling Formeel Recht en Invordering bij het ministerie van Financiën.

Natalie Speet

Dr. mr. N.G.H. (Natalie) Speet RA is momenteel plaatsvervangend hoofd van de afdeling Formeel Recht en Invordering bij Financiën. Eerder was zij coördinerend beleidsmedewerker bij dit ministerie en vervulde zij diverse functies bij de Belastingdienst. Ook was zij als universitair (hoofd)docent en opleidingsdirecteur van de bachelor Fiscale Economie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

Natalie Speet studeerde fiscaal recht aan de Vrije Universiteit en rondde de master en postmaster accountancy af aan Nyenrode Business Universiteit. Zij promoveerde in de fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam.