Asje van Dijk voorzitter Huurcommissie

Asje van Dijk start per 1 oktober 2020 als voorzitter van het bestuur bij de Huurcommissie. Hiermee volgt hij Rob van Lint op, die vijf maanden interim-voorzitter is geweest.

Asje van Dijk
Beeld: Jacob-Carl Pauw | Pauw Media

Dr. J.W.A. (Asje) van Dijk is nu burgemeester van de gemeente Barneveld. Per 1 februari 2021 legt hij deze functie, na negen jaar, neer. In goed overleg tussen de gemeente Barneveld en de Huurcommissie is besloten dat Van Dijk vanaf 1 oktober 2020 zijn rol als voorzitter van het bestuur oppakt. Deze functie is voor twee dagen in de week.

Van Dijk was van 2003 tot 2011 gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland. Daarvoor werkte hij als organisatieadviseur en directeur bij Van de Bunt. Ook vervulde hij diverse functies in de wetenschap.