Sjoerd van der Zee directeur Integratie Business Services bij de Belastingdienst

Sjoerd van der Zee is per 1 oktober 2020 benoemd als directeur Integratie Business Services bij de directie Informatievoorziening bij het directoraat-generaal Belastingdienst bij het ministerie van Financiƫn.

Sjoerd van der Zee

Drs. S.R. (Sjoerd) van der Zee MBA was de afgelopen vijf jaar Managing Director van het Nederlandsch Octrooibureau (NLO) & NLO Shieldmark. Daarvoor was hij negen jaar General Manager van het Pensioenbedrijf van Nationale Nederlanden (ING).

Sjoerd van der Zee studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Katholieke Universiteit Brabant en behaalde zijn MBA (Global E-Management) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna volgde hij postacademische leergangen aan onder andere IMD, INSEAD, ING Business School, Nyenrode en Harvard.