Erik den Hoedt directeur Bedrijfsvoering bij AZ

Erik den Hoedt start met ingang van 1 januari 2021 als directeur Bedrijfsvoering bij het ministerie van Algemene Zaken. Hij zal deze functie voor 2 jaar gaan vervullen. Den Hoedt krijgt in deze functie als speciale opdrachten onder andere de renovatie van het Binnenhof en de tijdelijke huisvesting van AZ.

Erik den Hoedt

Drs. E.J. (Erik) den Hoedt is sinds 2010 directeur Dienst Publiek en Communicatie bij het ministerie van AZ. Daarvoor was hij directeur Communicatie en Informatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Eerder vervulde hij diverse interim-functies, waaronder kwartiermaker Leeuwensprong bij BZK, kwartiermaker/algemeen directeur a.i. Shared Services Organisatie en plaatsvervangend directeur Communicatie bij het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Erik den Hoedt studeerde Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen.