Werken als topambtenaar, past dat bij jou?

Wil je werken voor Nederland, vanuit een leidinggevende positie? Altijd al een verschil willen maken in het emancipatiebeleid, in grote infra-projecten, of juist in toezicht op dat beleid en de uitvoering? Dan is een managementpositie bij de Rijksoverheid misschien iets voor jou! Bureau ABD heeft daar nu nieuwe mogelijkheden voor.

Man kijkt vanaf een hoog gebouw uit over Den Haag

Op onze site staan altijd alle vacatures. Maar ook als er geen vacature openstaat die je interessant vindt staat Bureau ABD open om in contact te komen en zo je interesse kenbaar te maken. Bovenaan de homepage van de ABD-site staat nu een link naar de pagina 'Werken als topambtenaar?'. Op die pagina vind je meer informatie over wat een ABD-functie biedt en vraagt. En als je denkt dat het iets is voor jou, staat daar hoe je met ons in contact kan komen.