Bianca Leemkuil MT-lid EU-conformiteit, Markt- en Prijsbeleid en Aansturing uitvoerende diensten bij LNV

Bianca Leemkuil wordt met ingang van 15 maart 2021 benoemd tot MT-lid van het team EU-conformiteit, Markt- en Prijsbeleid en Aansturing uitvoerende diensten bij de directie Europees, Internationaal en Agro-economisch beleid van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Bianca Leemkuil

B. (Bianca) Leemkuil is de afgelopen zes maanden gedetacheerd bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit als teamco├Ârdinator Mest bij de directie Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit. Daarvoor was zij teammanager Duurzame Strategie en Impact binnen de directie Internationaal van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Eerder vervulde ze diverse andere functies bij RVO.nl.

Bianca Leemkuil studeerde Managementwetenschappen aan de Universiteit van Wageningen.