Wilm Geurts directeur Internationale Zaken bij SZW

Wilm Geurts start op 1 oktober 2021 als directeur Internationale Zaken bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wilm Geurts

W. (Wilm) Geurts MSc is momenteel MT-lid/afdelingshoofd directie Integratie Europa bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarvoor werkte hij als Europa adviseur bij het ministerie van Algemene Zaken en vervulde hij verschillende functies binnen de Rijksoverheid.

Wilm Geurts studeerde Natuurkunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Freie Universität Berlin.

“Ik kijk er erg naar uit om als directeur Internationale Zaken bij SZW te starten. In 2002/3 werkte ik korte tijd als rijkstrainee bij ASEA, en ik herinner me uit die tijd de fijne samenwerking met inhoudelijke en betrokken collega’s. IZ is een goed draaiende club en ik heb veel zin daar met mijn eigen internationale en Haagse ervaring aan bij te dragen en leiding aan te geven, in goede samenwerking met alle andere onderdelen van SZW. Ik zie ernaar uit om straks met veel collega’s nader kennis te maken.”

Stan Kaatee (DG Werk): Wilm Geurts brengt een dijk aan internationale ervaring mee. Ik vind het super dat hij bij SZW komt werken!”