Nieuw rijksbreed programma Cross Coaching

Op 5 juli 2021 gaat het nieuwe rijksbrede Cross Coaching programma van start. Een programma speciaal voor ervaren topambtenaren vanaf schaal 15 en ambitieuze junior medewerkers met een diversiteit aan achtergrond, visies en een functie in schaal 10 t/m 13, die willen leren van andere ervaringen en zienswijzen en zich verder willen verdiepen in inclusief werken.

logo Cross Coaching

Het programma draagt in hoge mate bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en aan een meer diverse en inclusieve cultuur in de werkomgeving. Kandidaten van alle ministeries kunnen zich vanaf 19 mei aanmelden.

Junior- en senior-kandidaten van verschillende organisatieonderdelen trekken een jaar lang samen op. Beiden in een gelijkwaardige rol van coach en met een actueel coachthema. Met de bedoeling om te leren, inspireren en te groeien van elkaars perspectief en ervaring. Daarnaast zijn er gedurende het jaar themabijeenkomsten rond inclusief leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je je aanmelden? Bekijk alle informatie op de website van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk.