Vikash Sewkaransing manager Bedrijfsvoering en Financiën bij UBR

Vikash Sewkaransing wordt per 1 september 2021 manager Bedrijfsvoering en Financiën bij UBR.

portretfoto Vikash Sewkaransing

De manager Bedrijfsvoering en Financiën (BV&F) is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de reeds ingezette doorontwikkeling en de positionering van de afdeling binnen het directoraat-generaal Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk (DGVBR). Op het brede vlak van generieke bedrijfsvoering binnen de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR) heeft de manager een kaderstellende rol richting de dienstonderdelen.

Lex Leoné, plaatsvervangend directeur UBR: 'Ik ben verheugd met de komst van Vikash Sewkaransing als manager Bedrijfsvoering en Financiën bij UBR. Vikash is iemand met ruime kennis en ervaring in het domein van integrale bedrijfsvoering en financiën met een passie voor digitale dienstverlening. Hij verbindt via de inhoud en in combinatie met zijn persoonlijkheid maakt dat hem de ideale toevoeging aan het team en de juiste persoon voor de doorontwikkeling van de dienstverlening van BV&F op DGVBR niveau.'

V. (Vikash) Sewkaransing is momenteel Manager Bedrijfsvoering bij Stichting Haagse Gezondheidscentra. Hiervoor vervulde hij diverse (management)posities bij o.a. de Nederlandse Zorg Autoriteit en Provincie Utrecht. Daarnaast is hij bestuurslid bij Shiftt performing arts en lid raad van advies bij het PraktijkmanagersNetwerk. Vikash Sewkaransing studeerde aan de HEAO en volgde het Cambridge MBA Programme.

Deze benoeming op een ABD-functie is tot stand gekomen via de algemene procedure voor functies binnen de Algemene Bestuursdienst.