Vacatures op de ABD-site aangepast

Vacatures op de ABD-site worden vanaf nu getoond op twee pagina’s: één pagina voor die vacatures waarvoor Bureau ABD de werving en selectie faciliteert, en een pagina voor Andere Vacatures, voor onze convenant- en netwerkpartners zoals provincies en gemeenten.

Daardoor is het voor de bezoeker duidelijker wat de ABD-vacatures zijn en welke vacatures daarnaast ook interessant zijn voor ABD’ers, wat de mobiliteit tussen het Rijk en andere overheden stimuleert. De ABD-site toont jaarlijks zo’n 400 vacatures, waarvan ongeveer twee derde ABD-vacature is.

Ook de wekelijkse Nieuwsbrief wordt hierop aangepast. Tot nu toe stonden alle vacatures in één rij, met linkjes per vacaturetekst, onder elkaar. Vanaf vrijdag staan de ABD-vacatures in de Nieuwsbrief met een link per vacature, en de andere vacatures staan individueel vernoemd maar dan met één link naar de pagina Andere vacatures.