Overheidsawards | Kijk mee via de Livestream!

Op 18 november 2021 is het weer zover en vinden de Overheidsawards plaats! De Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2021, Overheidsmanager van het Jaar 2021 en de Hans Dijkstal Award zullen uitgereikt worden. Iedereen kan meekijken via de livestream!

OverheidsAwards Ticket

Meld je aan op OverheidsAwards.nl om de link te ontvangen.

De Verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar en Overheidsmanager van het Jaar zijn een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM). De uitreiking van de Overheidsawards wordt mede mogelijk gemaakt door: Binnenlands Bestuur, FUTUR, Interprovinciaal Overleg (IPO), Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), Netwerk van Publieke Dienstverleners (NPD), Ordina, Publiek Denken en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Bekijk meer informatie over beide verkiezingen op OverheidsAwards.nl of kijk op LinkedIn en Twitter.