Margreet Schulte manager Bedrijfsvoering bij Rijksschoonmaakorganisatie bij SZW

Margreet Schulte start op 17 januari 2022 als manager Bedrijfsvoering bij de Rijksschoonmaakorganisatie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Margreet Schulte

De afdeling Bedrijfsvoering zorgt voor een optimale ondersteuning van de Operatie van de RSO op onder meer het personele, financiële en logistieke vlak. Hiermee wordt de operatie zo goed mogelijk in staat gebracht haar dienstverlening bij de overheidsdiensten uit te voeren.

M. (Margreet) Schulte MPM MBA is momenteel hoofd van de afdeling Financiën & Control van de Koninklijke Marechaussee en vervulde daarvoor meerdere functies binnen het ministerie van Defensie (onder andere Paresto), Stichting Kintent en Autogrill Benelux.

Zij studeerde Business Administration aan Brunel University.

"Wij zijn zeer enthousiast over de komst van Margreet naar de RSO", aldus directeur Roel Gans. "Margreet brengt enorme ervaring op het terrein van de bedrijfsvoering bij de overheid met zich mee. Daarnaast kwamen haar intrinsieke motivatie en bevlogenheid om voor de RSO te mogen werken in alle gesprekken naar voren. Wij zien uit naar een goede samenwerking."

Margreet: "Ik voel me erg verbonden met de doelstelling van de RSO en onderschrijf deze van harte. Er is veel te doen bij de RSO de komende jaren en ik wil mij hier graag – samen met mijn toekomstig team en collega’s – vol voor inzetten. Ook ik kijk uit naar een goede samenwerking."

De werving en selectie voor deze benoeming is gedaan door Bureau ABD en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vacatures die Bureau ABD faciliteert worden breed bekendgemaakt en iedereen mag solliciteren.