Mirjam Breekelmans directielid bij RVO

Mirjam Breekelmans is benoemd als directielid bij RVO met de portefeuille Kernprocessen NL en Juridische Zaken. Zij start per 1 maart 2022 in deze functie.

Mirjam Breekelmans

M. (Mirjam) Breekelmans is momenteel directeur Pensioenen/COO bij PGB Pensioendiensten. Ze volgde de studie Bedrijfskunde aan het IBO in Zeist.

Algemeen directeur RVO Abdeluheb Choho: 'Ons directieteam is verheugd met de komst van Mirjam, haar ervaring en achtergrond zijn een waardevolle toevoeging aan ons team en onze inzet om van maatschappelijke impact te zijn voor ondernemend Nederland.'

Mirjam Breekelmans: 'Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om direct waarde toe te voegen binnen een maatschappelijk relevant werkveld door burgers en ondernemers nog beter te bedienen en de dienstverlening voor hen zo snel, transparant en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat zij zich bezig kunnen houden met ondernemen. Daarmee lever ik een bijdrage aan een economisch sterker Nederland en een meer duurzame samenleving.'

RVO is de publieke dienstverlener van het Rijk voor ondernemend Nederland. RVO werkt op vele manieren voor en met opdrachtgevers en ondernemers om onder andere innovatie, klimaat, internationaal en agrarisch ondernemen te verbeteren. De directie Kernprocessen NL en Juridische Zaken is primair verantwoordelijk voor de uitvoering van regelingen die ondernemers fiscaal en/of financieel bijstaan. Bekende voorbeelden zijn de Tegemoetkoming Vaste Lasten en de Stimulering Duurzame Energieproductie.

Deze benoeming op een ABD-functie is tot stand gekomen via een procedure van de Algemene Bestuursdienst. De werving en selectie voor deze benoeming is gedaan door Bureau ABD en RVO. De vacature is zoals gebruikelijk breed bekendgemaakt, zodat iedereen kon solliciteren.