Susanne Sütterlin MT-lid PAV bij LNV

Mevrouw Dr. S. (Susanne) Sütterlin wordt per 1 april 2022 benoemd als MT-lid Gewasbescherming & Fytosanitaire Aangelegenheden bij de directie Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit van het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Susanne heeft vanaf 2017 gewerkt als Programmamanager bij de Directie Dierlijke Agroketens en Dierenwelzijn (DAD) van het ministerie van LNV. En nam vanaf juni 2021 waar als MT-lid bij de directie PAV.

Susanne heeft biologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is gepromoveerd aan de WUR te Wageningen.

Esther Veldhuis: 'Ik ben erg blij dat Susanne ons MT komt versterken. Haar ruime ervaring binnen het Ministerie van LNV en in het verleden bij de NVWA is erg welkom en zie ik als een heel waardevolle toevoeging aan ons collegiale MT-team.  We zijn blij dat we Susanne, na een periode waarin ze al waarnam als MT-lid, nu definitief kunnen verwelkomen.'

Susanne: 'Ik heb veel zin in deze mooie baan. Fijn om met zulke goede mensen te mogen werken, daar ben ik trots op!'

De werving en selectie voor deze benoeming is gedaan door Bureau ABD en het DG Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit. Vacatures die Bureau ABD faciliteert worden breed bekendgemaakt en iedereen mag solliciteren.