Udo Goedhart directeur bedrijfsvoering bij Rijkswaterstaat

Udo Goedhart start op 1 juni 2022 als directeur bedrijfsvoering bij Rijkswaterstaat Zee en Delta.

Zee en Delta is een van de zeven regionale onderdelen van RWS die dagelijks werkt aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Drs. U.I. (Udo) Goedhart werkt momenteel mee aan organisatieveranderingen vanuit de Bestuursstaf Rijkswaterstaat. Udo begon zijn loopbaan binnen Rijkswaterstaat bij de voormalige dienst Noord Holland en bekleedde daar diverse functies als adviseur, manager en controller. Tevens heeft hij de functie directeur Bedrijfsvoering waargenomen bij Midden Nederland. Udo studeerde Civieltechnische Bestuurskunde aan de Universiteit Twente.

Willy Dekker, Hoofd Ingenieur Directeur Zee en Delta: "Ik ben blij met het enthousiasme en de gedrevenheid die Udo meebrengt naar Zee en Delta. Hij gaat ons DT versterken met zijn deskundigheid op het gebied van bedrijfsvoering en zijn ervaring inzetten bij organisatieontwikkelingen binnen ons onderdeel en voor Rijkswaterstaat als geheel. Ik wens Udo een warm welkom en veel succes en plezier in het werken bij Zee en Delta."

Udo: "Ik hou van doorpakken! Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de professionele medewerkers van de directie bedrijfsvoering een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van RWS, waaronder de ontwikkelingen in het assetmanagement en de instandhoudingsketen. Ik zoek daarbij graag de verbinding tussen de bedrijfsvoering en netwerkmanagement en –ontwikkeling, maar ook met andere onderdelen. En ik vind het prachtig om dit te mogen doen vanuit de regio waar ik ben opgegroeid."

De werving en selectie voor deze benoeming is gedaan door Bureau ABD en Rijkswaterstaat. Vacatures die Bureau ABD faciliteert worden breed bekendgemaakt en iedereen mag solliciteren.