Stefanie Dorchain afdelingsmanager Klantcontact bij RVO

Stefanie Dorchain is per 15 juni 2022 benoemd als afdelingsmanager Klantcontact bij de Directie Klant, Advies en Informatie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Momenteel is Stefanie Teammanager Opdrachten en tevens werkzaam als tijdelijke Afdelingsmanager Prioritaire Opdrachten in de directie Klant, Advies en Informatie.

Stefanie werkt al ruim 14 jaar voor RVO en zijn voorgangers. Zij is een ervaren leidinggevende, heeft kennis van de inhoudelijke domeinen van RVO en veel ervaring met klantcommunicatie en crisismanagement.

Directeur Klant, Advies en Informatie, Marjan Bakker: "Stefanie is met haar kwaliteiten en enthousiaste stijl een waardevolle toevoeging aan de groep afdelingsmanagers van RVO. Zij is in staat om het belang van klantgericht werken goed te vertalen naar de dagelijkse praktijk."

Stefanie Dorchain: "Het nog meer kijken ‘van buiten naar binnen’ en daarop inspelen in onze organisatie RVO vind ik van groot belang. Ik kijk ernaar uit om samen met de bevlogen collega’s van Klantcontact hier een goede bijdrage aan te leveren."

RVO is de publieke dienstverlener van het Rijk voor ondernemend Nederland. RVO werkt op vele manieren voor en met opdrachtgevers en ondernemers om onder andere innovatie, klimaat, internationaal en agrarisch ondernemen te verbeteren. Directie Klant, Advies en Informatie staat in samenwerking met de andere directies voor een klantgerichte en informatie gestuurde dienstverlening. Het kader hiervoor wordt gevormd door de actuele strategie, de Visie op dienstverlening en de Datastrategie RVO.

De afdeling Klantcontact bestaat uit betrokken mensen met oog voor de klantbehoefte, die samen continue de klantgerichte dienstverlening in de praktijk brengen in het contact met de diverse doelgroepen van RVO. Zij zijn georganiseerd in Klantteams en zorgen voor het centrale klantcontact middels telefonie, email, (live)chat en doen dat in verbinding met de klantinteractie via andere kanalen.

Deze benoeming op een ABD-functie is tot stand gekomen via een procedure van de Algemene Bestuursdienst. De werving en selectie voor deze benoeming is gedaan door Bureau ABD en RVO. De vacature is zoals gebruikelijk breed bekendgemaakt, zodat iedereen kon solliciteren.