Floris Wolf MT-lid Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit bij LNV

Floris Wolf wordt per 1 augustus 2022 benoemd als MT-lid Mest bij de directie Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit (PAV) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

F. (Floris) Wolf is momenteel werkzaam als company secretary bij Holland Casino. In het verleden werkte hij onder meer als bestuursadviseur bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en was hij politiek assistent van de staatssecretaris bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Floris heeft zijn master Nederlands Recht behaald aan de Universiteit van Maastricht.

Esther Veldhuis, directeur Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit: “Ik ben heel blij dat Floris ons MT komt versterken. Met zijn ervaring op het snijvlak van beleid en politiek, zijn gedrevenheid voor de publieke zaak en zijn verbindende persoonlijkheid is hij meer dan van harte welkom.”

Floris: “Ik verheug me erop om met het deskundige en gedreven team Mest te gaan werken aan deze belangrijke maatschappelijke opgave. Het mestbeleid heeft grote impact op de dagelijkse bedrijfsvoering op het boerenerf en staat onder belangstelling van zowel de Nederlandse politiek als van Brussel. Als bestuursadviseur bij LNV heb ik mij in het verleden al met dit onderwerp bezig mogen houden en ik kijk ernaar uit om nu vanuit deze rol een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het mestbeleid.”