Nicole Bogers hoofd Operatiën Eenheid Noord-Holland bij de Politie

Nicole Bogers wordt per 1 augustus 2022 benoemd als hoofd Operatiën en plaatsvervangend politiechef van de Eenheid Noord-Holland bij de Politie.

Nicole Bogers

Nicole Bogers is op dit moment landelijk programmadirecteur Contraterrorisme, Extremisme en Radicalisering (CTER). Na het afronden van de Politieacademie startte Nicole 26 jaar geleden in de Amsterdamse Bijlmer bij de politie. In de daaropvolgende jaren heeft ze binnen verschillende politie-eenheden en -onderdelen vooral in leidinggevende functies gewerkt. In 2008 werd ze benoemd tot districtschef van Amsterdam-Amstelland, District Noord. Daarna vertrok ze naar de Eenheid Den Haag voor de functie van Hoofd Operatiën. Ze werd in 2016 landelijk programmadirecteur CTER.