Finalisten ‘Overheidsmanager van het Jaar 2022' bekend!

De drie finalisten van de Verkiezing ‘Overheidsmanager van het Jaar 2022’ zijn Christien Bronda (gemeentesecretaris Groningen), Theodor Kockelkoren (inspecteur-generaal der Mijnen - Staatstoezicht op de Mijnen) en Nanette van Schelven (directeur-generaal Douane).

Zij geven volgens de jury, onder voorzitterschap van Jetta Klijnsma, het beste invulling aan het thema van dit jaar: ‘Baanbrekend Besturen’.

Behalve voorzitter Jetta Klijnsma (Commissaris van de Koning provincie Drenthe) bestaat de jury uit: Martin Chaigneau (adviseur Gezonde Leefomgeving, gemeente Utrecht), Paul Depla (burgemeester Breda), Sandra Groeneveld (hoogleraar Publiek Management, Universiteit Leiden), Bram de Klerck (directeur-generaal voor de Algemene Bestuursdienst), Esther Lieben (algemeen directeur Veiligheidsregio Haaglanden), José Manshanden (directeur Publieke Gezondheid van de GGD Amsterdam en Overheidsmanager van het Jaar 2015), Mariël Middendorp (secretaris-algemeen directeur van het Hoogheemraadschap van Rijnland), Lidewijde Ongering (voormalig secretaris-generaal Ministerie van Economische Zaken en Klimaat), Sylvo Thijsen (directeur Staatsbosbeheer en Overheidsmanager van het Jaar 2019) en Dwight van van de Vijver (hoofd Media en Communicatie bij de Reclassering).

Kijk voor meer informatie over de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar 2022 op Overheidsawards.nl.