Aphrodite Bouchlas bestuurder (niet rechterlijk lid) Gerechtshof Den Haag

Aphrodite Bouchlas wordt per 15 februari 2023 door de minister van Justitie en Veiligheid benoemd tot bestuurder (niet rechterlijk lid) van het Gerechtshof Den Haag. Daarmee verlaat zij de Algemene Bestuursdienst.

Aphrodite Bouchlas is sinds 1 april 2020 directeur Personeel en Organisatie tevens clusterdirecteur Mensen en Middelen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Daarvoor was Aphrodite directeur Personeel en Organisatie bij de provincie Zuid-Holland en de gemeente Amsterdam. In eerdere functies was ze werkzaam bij de gemeente Den Haag en voor het ministerie van Justitie.

Aphrodite Bouchlas studeerde Beleid en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij behaalde een Master of Public Administration aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur.