Ciska Scheidel directeur Veiligheidsregio Kennemerland tevens directeur Publieke Gezondheid Kennemerland

Ciska Scheidel wordt per 11 april 2023 directeur Veiligheidsregio Kennemerland en start per 1 juli a.s. ook als directeur Publieke Gezondheid Kennemerland. Daarmee verlaat zij de Algemene Bestuursdienst.

Ciska Scheidel was van september 2017 tot oktober 2022 directeur Publieke Gezondheid bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De afgelopen maanden maakte zij deel uit van ABD interim. Voor haar directeurschap was Ciska in diverse (leidinggevende) functies werkzaam bij de gemeente Rotterdam, de Nationaal Co├Ârdinator Terrorismebestrijding en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Ciska Scheidel studeerde Bestuurskunde en Politicologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Rijksuniversiteit Leiden, waar zij een master of Public Administration haalde.