Stefan de Kok secretaris Colleges financieel toezicht

Stefan de Kok wordt voor één jaar benoemd tot secretaris Colleges financieel toezicht.

Stefan de Kok

S.H.M. (Stefan) de Kok is sinds mei 2018 werkzaam bij de Colleges financieel toezicht, momenteel in de functie van plaatsvervangend secretaris. Daarvoor was hij hoofd Economische Statistiek bij het Centraal Bureau voor de Statistiek en bekleedde hij verschillende functies bij Rabobank en bij ABN AMRO Bank.

Stefan studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde een Executive Master in Finance aan de Tias School for Business and Society in Tilburg.

Deze benoeming op een ABD-functie is tot stand gekomen via de algemene procedure voor functies binnen de Algemene Bestuursdienst. De werving en selectie voor deze benoeming is gedaan door het directoraat-generaal Algemene Bestuursdienst. De vacature is zoals gebruikelijk breed bekendgemaakt, zodat iedereen kon solliciteren.