Karin Krukkert politiechef Eenheid Den Haag

Met de voorgedragen benoeming per 15 juli 2023 van Karin Krukkert tot politiechef en de benoeming per 1 juni 2023 van Tolga Koklu tot plaatsvervangend politiechef is de eenheidsleiding van de Eenheid Den Haag deze zomer weer op volle sterkte.

Karin werkt sinds januari 2017 als hoofd Operatiën van de Eenheid Rotterdam, waar zij in oktober 2019 werd benoemd tot plaatsvervangend politiechef. Voor zij in deze eenheid toetrad tot de eenheidsleiding vervulde zij al diverse leidinggevende functies binnen de Eenheid Den Haag, onder meer als teamchef bij de Haagse bureaus Segbroek en Jan Hendrikstraat, waarnemend adjunct-directeur van (het toenmalige) Haaglanden IV en als sectorhoofd in Den Haag Centrum. Op 25 juli start Karin in haar nieuwe functie.

Tolga Koklu plaatsvervangend politiechef

Tolga Koklu werkt als hoofd Operatiën bij de Eenheid Den Haag. Daarvoor werkte hij al ruim anderhalf jaar als toegevoegd lid bij de eenheidsleiding. Tot de komst van Karin neemt hij eveneens de functie van politiechef waar.

Voor Tolga toetrad tot de Eenheidsleiding was hij onder andere sectorhoofd van district Den Haag West, operationeel specialist E in district Den Haag Zuid, teamchef in Delft en bij de Politieacademie. Daarnaast volgde hij gedurende vier jaar het International Management Development (IMD-)traject en was hij senior strategisch adviseur voor de internationale politiesamenwerking tussen Duitsland en Nederland en programmamanager bij de Europese Politieacademie in Boedapest.