Stefan van de Griendt kwartiermaker landelijke bedrijfsvoering bij Openbaar Ministerie

Stefan van de Griendt vertrekt per 9 oktober 2023 naar het Openbaar Ministerie, waar hij kwartiermaker voor de landelijke bedrijfsvoeringsorganisatie wordt.

Onder leiding van het College van Procureurs-generaal werkt het OM momenteel aan versterking van de organisatie, onder andere via de bedrijfsvoering. In dit kader gaat Stefan aan de slag als kwartiermaker landelijke bedrijfsvoering.

Stefan van de Griendt is sinds 1 november 2018 directeur Personeel & Organisatie bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarvoor was hij directeur HR, Huisvesting, Facilities en Inkoop & Contractmanagement bij de Sociale Verzekeringsbank en bestuurssecretaris en hoofd Bureau Raad van Bestuur bij de SVB. In een eerdere functie was hij (senior) Business Consultant en Interim-manager bij Atos Consulting.

Stefan studeerde Sportmanagement en vervolgens Beleids- & Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.