Ellis Jeurissen hoofd Operatiën Oost-Brabant bij Politie

Ellis Jeurissen wordt vanaf 1 juli 2024 benoemd als hoofd Operatiën/plaatsvervangend politiechef van de Eenheid Oost-Brabant bij de Politie.

Ellis Jeurissen

Ellis vormt dan samen met politiechef Wilbert Paulissen, hoofd Operatiën Stijn van Griensven en hoofd Bedrijfsvoering Hans Donker de eenheidsleiding. Na het vertrek van Manon van Rosmalen naar de Eenheid Landelijke Opsporing en Interventies, is de eenheidsleiding met de komst van Ellis weer compleet.

Na een carrière in de communicatie bij Vodafone, diverse internationale bedrijven en een eigen communicatieadviesbureau, werd ze in 2006 hoofd Communicatie bij de politie Brabant Zuid-Oost. Daarna werd ze als zij-instromer achtereenvolgens politiechef in DAS/GLA, kwartiermaker DROC en sectorhoofd District Eindhoven/De Kempen. Ze stapte in 2017 over naar de GGD Brabant Zuid-Oost, in de functie van directeur Publieke Gezondheid en Ambulancezorg. Momenteel is Ellis lid raad van bestuur bij de Mutsaersstichting.