Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

In gesprek met onze ambassadeur in Turkije

Ambassadeur Marjanne de Kwaasteniet (Turkije) verzorgt op 10 mei het webinar 'Webinar Turkije en Nederland: Never a dull moment'. Zij gaat in op de situatie in Turkije en de huidige relatie tussen Nederland en Turkije, op basis van haar ervaringen in Ankara. Meld je nu aan!

Je kunt ook het webinar 'Brexit: het VK op weg naar Global Britain' van Simon Smits terugkijken op YouTube.

Masterclass Cybersecurity

De dreiging van cyberaanvallen neemt toe. Nederland moet aan de bak om de vitale belangen van Nederland en de economie te beschermen. Maar wat zijn precies die bedreigingen? Hoe zorgen we voor bewustwording bij medewerkers en burgers? Bureau ABD verzorgt op 11 juni een masterclass onder leiding van Raymond Bierens.
Meer informatie en aanmelden

Masterclass Machine learning

Machine learning is een onderzoeksveld dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren. Wat is het, hoe werkt het en wat kan het? Wat is de relevantie voor de overheid? Bureau ABD verzorgt op 12 juni een masterclass onder leiding van Hans Wanders.
Meer informatie en aanmelden

Wie-is-wie is beëindigd

Het Wie-is-wie-overzicht op de website van de Algemene Bestuursdienst, waar te zien was wie welke ABD-functie vervult, is beëindigd. Het overzicht kon vanwege aangescherpte privacy-regels, de uitbreiding van de Algemene Bestuursdienst en technische beperkingen niet meer worden bijgehouden.

Wie-is-wie is beëindigd

Vacature Hoofd Bedrijfsvoering, plv. directeur Bedrijfsvoering Douane

Overige bestuurs- en managementvacatures

Bureau ABD selecteert wekelijks interessante bestuurs- en managementvacatures. Bijvoorbeeld bij zorg- en onderwijsinstellingen en woningbouwcorporaties. Op de website www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl vindt u actuele internationale vacatures.