Op deze pagina vindt u informatie over de website van Bureau Algemene Bestuursdienst: Algemenebestuursdienst.nl.

Hoe werkt de website?

De informatie op deze website is ingedeeld in onderwerpen.

  • Onder 'Actueel' vindt u alle nieuwsberichten en activiteiten van Bureau ABD. Hier staan berichten van benoemingen binnen de Algemene Bestuursdienst en carrièrestappen van ABD-managers buiten het Rijk.
  • Onder ‘Werving & Selectie’ vindt u vacatures van de Algemene Bestuursdienst en vacatures binnen en buiten het Rijk van ABD-niveau. Daarnaast vindt u hier informatie over het vacatureproces, de dienstverlening van Bureau ABD aan diverse doelgroepen en een overzicht van de MD Consultants.
  • Onder 'Opleiden & Ontwikkelen' vindt u de programma's en diensten die Bureau ABD aanbiedt op het gebied van kennis, opleiding, ontwikkeling en bemiddeling.
  • Onder ‘Organisatie’ vindt u informatie over de Algemene Bestuursdienst, de topmanagementgroep, Bureau ABD en ABDTOPConsult. Bovendien vindt u hier onder andere de contactgegevens van de MD-consultants en de ‘Wie is wie’, het overzicht van ABD-managers en ABD Interim-managers, met hun functie en contactgegevens.

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kunt u in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken of op "enter", verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of woorden bevat van uw zoekopdracht. Bij deze zoekopdracht wordt ook de informatie in 'Wie is wie' meegenomen. U kunt ook apart zoeken op naam in het onderdeel 'Wie is wie'.

Contact

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze website, dan kunt u een mail sturen naar abd@minbzk.nl.

Toegankelijkheid

De site van de Algemene Bestuursdienst is te bekijken met vrijwel alle browsers. Het kan echter zijn dat de site minder goed werkt onder Internet Explorer 8.

Algemenebestuursdienst.nl biedt een aantal documenten aan in pdf-formaat. Om deze te kunnen lezen, heeft u het programma Adobe Reader nodig. U kunt Adobe Reader gratis downloaden.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van Bureau Algemene Bestuursdienst? Dan kunt u zich abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief en op onze RSS-feeds. U kunt ons ook volgen op Twitter en LinkedIn. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u op de pagina onder Organisatie.