Help

Op deze pagina vind je informatie over de website van DG Algemene Bestuursdienst: www.algemenebestuursdienst.nl.

Hoe werkt de website?

De informatie op deze website is ingedeeld in onderwerpen.

  • Onder 'Actueel' vind je nieuwsberichten en activiteiten van DGABD. Hier staan berichten van benoemingen binnen de Algemene Bestuursdienst en carrièrestappen van ABD'ers die de Rijksdienst verlaten.Ook staan hier de e-zines van ABD Blad.
  • Onder ‘Loopbaan' vind je vacatures binnen en buiten het Rijk op ABD-niveau. Daarnaast vind je hier onder andere informatie over het vacatureproces, het ABD-profiel en de ABD-criteria.
  • Onder 'Ontwikkeling' vind je een link naar ABDleerportaal.nl. Hier staat het ontwikkelaanbod dat DGABD aanbiedt.
  • Onder ‘Organisatie’ vind je informatie over de Algemene Bestuursdienst, de topmanagementgroep, DGABD en ABDTOPConsult. Bovendien vind je hier onder andere de contactgegevens van de MD-consultants en de adviseurs op het gebied van ontwikkelen en interim.

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kun je in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken of op "enter", verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of woorden bevat van jouw zoekopdracht.

Contact

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over deze website, dan kun je een mail sturen naar abd@minbzk.nl.

Toegankelijkheid

De site van de Algemene Bestuursdienst is te bekijken met vrijwel alle browsers. Het kan echter zijn dat de site minder goed werkt onder Internet Explorer 8.

Algemenebestuursdienst.nl biedt een aantal documenten aan in pdf-formaat. Om deze te kunnen lezen, heb je het programma Adobe Reader nodig. Je kunt Adobe Reader gratis downloaden.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures en berichten van DG Algemene Bestuursdienst? Dan kun je je abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief.