Help

Op deze pagina vindt u informatie over de website van Bureau Algemene Bestuursdienst: www.algemenebestuursdienst.nl.

Hoe werkt de website?

De informatie op deze website is ingedeeld in onderwerpen.

  • Onder 'Actueel' vindt u nieuwsberichten en activiteiten van Bureau ABD. Hier staan berichten van benoemingen binnen de Algemene Bestuursdienst en carrièrestappen van ABD'ers die de Rijksdienst verlaten.Ook staan hier de e-zines van ABD Blad.
  • Onder ‘Loopbaan' vindt u vacatures binnen en buiten het Rijk op ABD-niveau. Daarnaast vindt u hier onder andere informatie over het vacatureproces, het ABD-profiel en de ABD-criteria.
  • Onder 'Ontwikkeling' vindt u een link naar ABDleerportaal.nl. Hier staat het ontwikkelaanbod dat Bureau ABD aanbiedt.
  • Onder ‘Organisatie’ vindt u informatie over de Algemene Bestuursdienst, de topmanagementgroep, Bureau ABD en ABDTOPConsult. Bovendien vindt u hier onder andere de contactgegevens van de MD-consultants en de adviseurs op het gebied van ontwikkelen en interim..

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kunt u in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken of op "enter", verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of woorden bevat van uw zoekopdracht.

Contact

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over deze website, dan kunt u een mail sturen naar abd@minbzk.nl.

Toegankelijkheid

De site van de Algemene Bestuursdienst is te bekijken met vrijwel alle browsers. Het kan echter zijn dat de site minder goed werkt onder Internet Explorer 8.

Algemenebestuursdienst.nl biedt een aantal documenten aan in pdf-formaat. Om deze te kunnen lezen, heeft u het programma Adobe Reader nodig. U kunt Adobe Reader gratis downloaden.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van actuele vacatures en berichten van Bureau Algemene Bestuursdienst? Dan kunt u zich abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief.