Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

Reflectie op Complexiteit: casuïstiek gezocht

In 2019 startte op initiatief van twee ABD-managers een reeks bijeenkomsten onder de naam Reflectie op Complexiteit. Bij iedere bijeenkomst bracht een ABD'er een eigen complexe casus in, waar de andere deelnemers en een externe deskundige vervolgens op reflecteerden. Bureau ABD wil deze reeks komend jaar voortzetten met complexe onderwerpen die er toe doen. Heb jij ook een complex dossier onder je hoede, waarop je met andere ABD'ers zou willen reflecteren? Neem dan contact met ons op.

Investeren in je loopbaan in 2020?

Het eind van het jaar nadert en menigeen kijkt terug: wat is er veel gebeurd. Zo’n terugblik is voor veel mensen ook een opmaat naar vooruitkijken. Er is animo en ambitie voor een volgende stap. Lukt het je in 2020 te investeren in je loopbaanmogelijkheden? Zoek je er steun bij en gun je jezelf er tijd voor? Bureau ABD staat je met raad en daad terzijde. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om praktisch te gaan investeren in je loopbaan in 2020? Pak je agenda erbij!

Sonja Hibbert teammanager Telecom, Vervoer & Post bij ACM

Sonja Hibbert wordt met ingang van 1 januari 2020 teammanager bij de directie Telecom, Vervoer & Post bij de Autoriteit Consument & Markt. Zij gaat leiding geven aan het team Vervoer en Post.

Sonja Hibbert teammanager Telecom, Vervoer & Post bij ACM

Jantine de Goei teammanager Telecom, Vervoer & Post bij ACM

Jantine de Goei wordt met ingang van 1 maart 2020 teammanager bij de directie Telecom, Vervoer & Post bij de Autoriteit Consument & Markt. Zij gaat leiding geven aan het team Handhaving.

Jantine de Goei teammanager Telecom, Vervoer & Post bij ACM

Vacature secretaris-generaal bij JenV

Vacature directeur Operaties, directie Douane bij de Belastingdienst

Vacature directeur Bestuursondersteuning bij IenW

Vacature directeur Wetgeving en Juridische Zaken bij OCW

Vacature MT-lid Kansengelijkheid en Onderwijsondersteuning bij OCW

Vacature strategisch teamleider Noord-West Amsterdam directie Grote Ondernemingen bij de Belastingdienst

Vacature gemeentesecretaris/algemeen directeur Zundert

Overige bestuurs- en managementvacatures