Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

Loopbaan: masterclass Impact met je netwerk

Je gaat een volgende loopbaanstap maken. Daarom investeer je in een training die daaraan bijdraagt. Omdat je hebt ervaren dat reageren op vacatures niet de enige weg is; netwerken = net werken. Bureau ABD draagt graag bij aan je vermogen die volgende functie binnen te slepen met de masterclass 'Impact met je netwerk'. Vanaf september starten er weer nieuwe bijeenkomsten.

ABD Zomerprogramma: Met energie het nieuwe jaar starten

Op 27 augustus organiseert Bureau ABD in het kader van het ABD Zomerprogramma een training waarbij je handvatten krijgt aangeboden om je energie op te laden. Er wordt onder andere aandacht besteed aan modellen over energie en energiemanagement en aan de thema’s slaap, voeding, beweging en ontspanning.

Met energie het nieuwe jaar starten

ABD APP: Financiën en Economie

Na de zomer start het ABD Ambtelijke Professionaliteitprogramma weer met diverse modules. Op 10 september beginnen de sessies over financiën en economie. Je krijgt onder meer antwoord op de vragen: Hoe zit het nu precies met de economische fluctuaties en wat betekent dat voor beleid en begrotingskeuzes? Hoe verhouden de EU-budgetregels zich tot het nationale begrotingsbeleid? Wanneer is het gelegitimeerd om als overheid in te grijpen? Hoe leg je de prikkels goed en hoe houd je beleid budgettair beheersbaar? Hoe lopen de financiële hazen in Den Haag?

Vacature hoofd Communicatieadvies en Redactie bij JenV

Vacature hoofd afdeling Jeugd bij JenV

Overige bestuurs- en managementvacatures