Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

De 4e industriële revolutie en het openbaar bestuur: een ongemakkelijk spanningsveld

In de ABD Masterclass 'Reflectie op Complexiteit' een verkenning hoe de thema’s van de 4e industriële revolutie praktisch hanteerbaar zijn te maken. Aandacht onder meer voor het effect van van 'data' op ons rechtsbestel en de rechtspraak in het bijzonder. Sprekers zijn Martijn Sasse en Gijs van Schouwenburg.. Meld je nu aan voor deze bijeenkomst op 18 november 2019.

Succesvol transformeren met een digitale tweeling

ABD Masterclass over DTO - dynamische, virtuele weergave van een organisatie in operationele context. Een digitale tweeling van je organisatie kan je helpen om de uitdagingen van het digitale tijdperk het hoofd te bieden. Meld je nu aan voor deze bijeenkomst op 27 november 2019.

Ruimte voor de rivier - doorstromen door te sturen én ruimte te geven

In deze ABD Masterclass aandacht voor het programma Ruimte voor de Rivier. ‘De essentie van het programma is doorstromen, door te sturen én ruimte te geven. Er is hard gestuurd, maar binnen de kaders was er veel ruimte voor creativiteit en maatwerk.’ Sprekers zijn Anne-Geer de Groot (IenW/DGWB) en Ernst ten Heuvelhof (hoogleraar Technische Bestuurskunde, TU Delft). Meld je nu aan voor deze bijeenkomst op 9 december 2019.

Vacature regioambassadeur regio Zuid bij EZK

Vacature directeur Facilitair, Huisvesting en Inkoop DJI bij JenV

Vacature divisiehoofd Klant, Bedrijf en Consument bij de NVWA

Vacature teammanager/MT-lid directie Mededinging bij de ACM

Overige bestuurs- en managementvacatures