Het werkterrein van Bureau ABD omvat ook bemiddeling bij EU-functies.

Bemiddeling bij EU-functies

De contacten tussen Brussel en Den Haag nemen toe. Het werkterrein van Bureau ABD omvat ook bemiddeling bij EU-functies.

Bureau ABD bevordert de kansen van Nederlandse topambtenaren bij Europese instellingen. Ook wordt binnen de ABD de ontwikkeling van kennis van en samenwerking met 'Brussel' gestimuleerd.

Interesse?

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij de EU-instellingen, kunt u contact opnemen met:
Coördinator EU Benoemingen
mw. drs. S.M.F.N. Kreutzer (Simone)
Telefoon: 00 32 493 89 32 99
E-mail: simone.kreutzer@minbuza.nl

Selectieprocedure EU-instellingen

Om bij de instellingen van de Europese Unie (EU) in vaste dienst te treden doorloopt u een selectieprocedure, ook wel het concours genoemd. De EU werft met enige regelmaat senior medewerkers voor verschillende vakgebieden (recht, internationale samenwerking, douane e.d.). Voor informatie over en ondersteuning tijdens een selectieprocedure kunt u contact opnemen met 'WerkenbijdeEU' via werkenbijdeEU@minbuza.nl.

Vacatures bij EU-organen en -agentschappen

Op WerkenbijdeEU.nl vindt u ook een actueel overzicht met vacatures bij EU-organen en EU-agentschappen.

Buiten de EU

Voor informatie over loopbaanmogelijkheden bij internationale organisaties buiten de Europese Unie kunt u contact nemen met het Bureau Nationaal Coördinator Internationale Functies (NCIF):

Op de website Werkenvoorinternationaleorganisaties.nl vindt u meer informatie over het werk van NCIF en het vacatureplatform. Hierop kunt u zelf ieder moment zoeken naar actuele vacatures bij Internationale Organisaties op top- en seniorniveau.