Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

Leren én nieuwe contacten opdoen tijdens masterclass 24 uur Brussel

Samen met collega-ABD’ers meer leren over Europa én nieuwe contacten opdoen tijdens een masterclass 24 uur Brussel? Deelnemers aan deze ABD Masterclass krijgen de mogelijkheid hun Europa-kennis op te frissen voordat ze afreizen naar Brussel. Op het intensieve 24-uursprogramma staan onder meer bezoeken aan de Permanente Vertegenwoordiging, het Europees Parlement en een netwerkdiner op de residentie van de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiger.

ICT-verdiepingsbijeenkomst over uitdagingen energietransitie

Als overheid werken we aan uitdagingen op het gebied van de energietranisitie, maar ook voor een netbeheerder als Enexis is het dagelijkse kost. Voor ABD’ers met sterke interesse in IT-vraagstukken organiseert Bureau ABD een ICT-verdiepingsbijeenkomst over de uitdagingen van de energietransitie. Deze ABD Masterclass vindt plaats op 22 november bij Enexis in Den Bosch.

Henk van der Nol afdelingshoofd Programmamanagement bij de ILT

Henk van der Nol is per 15 oktober 2019 benoemd tot afdelingshoofd Programmamanagement bij de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Henk van der Nol afdelingshoofd Programmamanagement bij de ILT

Vacature directeur-secretaris bij de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Vacature concerndirecteur bij de provincie Gelderland

Overige bestuurs- en managementvacatures