Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

Marc Hoenders projectdirecteur Groningen Bovengronds bij EZK

Marc Hoenders is met ingang van 1 mei 2019 benoemd als projectdirecteur Groningen Bovengronds van het project-directoraat-generaal Groningen Bovengronds van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Marc Hoenders projectdirecteur Groningen Bovengronds bij EZK

Schrijf je nu in voor ABD APP najaar 2019

Maak werk van je ontwikkeling met het ABD Ambtelijke Professionaliteit Programma (ABD APP). In dit programma staat het vakmanschap van de ABD'er centraal. Welke vakkennis heb jij nodig om je werk nog beter te kunnen doen? Schrijf je in voor één van de modules Rechtsstaat en Bestuur, ICT, Innovatiemanagement, Financiën en Economie of de Kracht van Communicatie.

ABD Ambtelijke Professionaliteit Programma

Creating Public Value – Masterclasses met professor Moore

Opgavegericht werken. We zijn er allemaal mee bezig, maar makkelijk is het niet. Harvard-professor Mark Moore hield dinsdag 14 mei een masterclass voor de Topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst, en inspireerde donderdag 16 mei tijdens een masterclass bij het ROC Mondriaan in Den Haag zo’n 85 ABD’ers eens door een andere bril te kijken.

Creating Public Value – Masterclasses met professor Moore

Verkiezing Overheidsmanager 2019 geopend

Op 19 november 2019 worden de awards uitgereikt voor de Overheidsmanager van het Jaar van het Jaar 2019. Wie volgt Emine Özyenici, de Overheidsmanager van het Jaar 2018, op in het nieuwe thema ‘Kompas in Zwaar Weer’? Nomineren kan vanaf nu!

Nomineer de Overheidsmanager van het jaar

Vacature directeur Stelsel en Volksverzekeringen bij SZW

Vacature directeur Financiën & Bedrijfsvoering en Audit & Concerncontrol bij DJI, JenV

Vacature directeur Voortgezet Onderwijs bij OCW

Vacatures burgemeesters Hilvarenbeek, Vijfheerenlanden en Voorschoten

Overige bestuurs- en managementvacatures

Bureau ABD selecteert wekelijks interessante bestuurs- en managementvacatures. Bijvoorbeeld bij zorg- en onderwijsinstellingen en woningbouwcorporaties. Op de website www.werkenvoorinternationaleorganisaties.nl vindt u actuele internationale vacatures.