Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

Podcast Tussen Publiek en Politiek: Nathalie van Berkel en Mathieu Segers over moraal en menselijke maat

Nathalie van Berkel (lid raad van bestuur UWV) en Mathieu Segers (hoogleraar Hedendaagse Europese Geschiedenis en Europese Integratie) gaan het gesprek met elkaar aan over wat het belang is van de menselijke maat in regelgeving. Hoe werkt dat voor de Nederlandse overheid? Hoe kijken zij daar naar vanuit hun verschillende perspectieven? Wat kan beter en wat gaat al steeds beter? Hoe belangrijk is ethiek? Beluister nu aflevering 3 van de podcast 'Tussen publiek en politiek'.

Tussen Publiek en Politiek: topambtenaren over wat nodig is

logo podcasts

Workshop: LinkedIn voor ABD’ers

Voor het realiseren van je professionele doelen helpt een goed LinkedIn profiel. Heb jij ook een knagend gevoel: ik weet te weinig van de kansen van LinkedIn? In deze workshop leer je hoe je een professioneel LinkedIn profiel kan maken en hoe je online je netwerk onderhoudt. Ook leer je hoe je online ambassadeur van je organisatie wordt en kan bijdragen aan het online gezamenlijke doel. De workshops vinden plaats 18 augustus en 8 september van 15.00-17.00 uur.

Zomerprogramma: LinkedIn voor ABD'ers

Vacature directeur Bestuursondersteuning bij SZW

Vacature afdelingshoofd directie Eigenaarsadvisering bij IenW

Vacature hoofd Opsporing bij SZW

Vacature MT-lid Directie Energiemarkt bij EZK

Andere vacatures

  • Directeur Informatievoorziening, Openbaar Ministerie
  • Korpschef Korps Politie Caribisch Nederland

In verband met de zomervakantie publiceren we deze en volgende week geen wekelijks overzicht met overige interessante bestuurs- en managementvacatures buiten de Rijksoverheid. Hier vind je het overzicht van vorige week terug.

Andere vacatures